L’Art de la Companyia GöteborgsOperans

+++11

Avui destacar l’Art de la Companyia GöteborgsOperans, que vam tenir ahir el privilegi de poder assistir a l’assaig de l’espectacle coreogràfic, realment una bellesa exquisida, digne de tornar-hi i anar-la a veure, si us convenç el comentari. L’Art del moviment i música en directe en una excelsa combinació.

+++111

Aquest cap de setmana podeu gaudir d’una peça de Marina Mascarell en la qual la coreògrafa valenciana fa una radiografia de la societat escandinava des de diferents punts de vista. I ho fa a partir de la Llei de Jante, manifest social que advoca per la igualtat i la justícia però darrera del qual se n’amaguen extraordinaris nivells de conformitat i consens, d’una homogeneïtat gairebé asfixiant.

Marina Mascarell (1980) ha ballat amb la Nederlands Dans Theater I i II i Cedar Lake Contemporary Ballet, si bé des de 2011 és una coreògrafa feelance i ha creat treballs per a companyies com la Nederlands Dans Theater I, Scapino Ballet o Dance Forum Taipei, a més de ser coreògrafa resident a Korzo Theater d’Holanda. La seva trajectòria ha estat fulgurant des que el 2012 va ser seleccionada part de Choreoroam, projecte d’investigació de la UE. Actualment treballa arreu del món.

Mongrel
Direcció i coreografia Marina Mascarell
Composició i interpretació musical (cello) Chris Lancaster
Compositor, disseny so i interpretació musical (veu i música electrònica) Yamila Ríos
Dramatúrgia Bodil Persson
Escenografia i disseny vestuari Kristin Torp
Disseny il•luminació Loes Schakenbos
Percussionista Maths Tärneberg
Text Jérôme Delbey, Toby Kassell, Marina Mascarell
Assistent a la coreògrafa James O’Hara
Ballarins Astrid Boons, Jérôme Delbey, Toby Kassell, Maxime Lachaume, Fan Luo, Waldean Nelson, Anna Ozerskaia, Dorotea Saykaly, Ekaterina Shushakova, Florian Teatiu, Lee-Yuan Tu, Arika Yamada

Equip producció gira
Liselott Berg, directora en funcions GöteborgsOperans Danskompani/ Eva Lindberg, gerent projecte / Lena Jaksch, gerent marqueting / Pascale Mosselmans, directors assajos / Fredrik Engler, gerent producció tècnica / David Stokholm, gerent il·luminació / Niklas Ankarhem, supervisor il·luminació / Andreas Renhorn, enginyer so / Helena Avander, vestidor / Henrik Miltén, Naprapath / MTAB Transport & Spedition AB, conductor

Producció GöteborgsOperans Danskompani

Us deixo amb unes petites mostres de la companyia 😉

Gaudiu de la Dansa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: