El Mercat de les Flors presenta la programació de la temporada 2010-2011

El dijous 2 de setembre es va fer la presentació de la temporada 2010-2011 del Mercat de les Flors, un dels espais capçaleres del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya.

El Mercat de les Flors, en aquesta temporada del 25è aniversari de la seva creació, vol consolidar-se com un espai de trobada i també un lloc d’aprenentatge on viure experiències estimulants que fomentin el desenvolupament de la mirada crítica.

L’acte va comptar amb les intervencions de Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors, Marc Olivé, responsable de programació, Pepe Zapata, cap de comunicació, i d’Anna Falguera, Directora General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. També hi van assistir alguns dels creadors de les propostes artístiques que formaran part de la programació d’aquesta temporada.

Alguns dels aspectes que es van destacar en la presentació van ser, a més de les activitats centrades en la celebració del 25è aniversari, la incentivació de la participació i implicació del públic, un nou cicle de conferències a l’entorn de la dramatúrgia de la dansa, la incorporació a l’abonament conjunt de dansa dels espectacles familiars i, en col·laboració amb altres espais integrats a la xarxa d’equipaments culturals de Catalunya, la posada en marxa d’un nou sistema de venda d’entrades per millorar el servei, que es preveu que entri en funcionament a partir de 2011.

Bona Dansa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: