L’Art de Diaforé

Diaforé

Aquest grup neix l’any 1990 amb el nom “En un futur jove: Igualtat”, una entitat que dedicava tots els seus esforços a promoure la dansa entre els joves de Sallent, organitzant, any rere any, espectacles multitudinaris arreu de la comarca.

Amb el temps van evolucionant, canviant tant la forma com el contingut dels seus espectacles i l’any 2003 es converteixen en la companyia “DIAFORÉ”. Des de llavors comencen a treballar en projectes molt més ambiciosos i professionals, ampliant els seus objectius i promovent una fusió entre diferents camps artístics.

DIAFORÉ, que en grec significa diferent, està format per un grup de dones inquietes per tot allò relacionat amb la dansa sobretot, però també amb el món de l’espectacle en general. Al llarg dels últims anys ha aconseguit crear un estil i una posada en escena molt personals. I és que la combinació de diferents registres, estils de dansa, materials,…, caracteritzen aquest grup i proporcionen a cadascun dels seus espectacles una interpretació única.

Si el grup desperta el vostre interès, aquest proper 3 de juny a les 22:00h podreu veure actuar a l’Anna Estany, la Mayra Fernàndez, la Mireia Fernàndez, l’Anna Iborra, la Miriam Ledesma, la Laura Mata, la Sandra Mata, la Jordina Moltó, la Mª Angels Monrós, la Pili Monrós i la Judit Sala, a Sallent.

No us perdeu l’espectacle!!! Un art de denúncia social sobre el medis de comunicació. Una manera de replantejar-se el sentit i el per què de les eines comunicatives… Gosareu perdre-us una reflexió social tant artística! 😉

Que els artistes transformin el món! 😉

Bona Dansa! 😉

Una resposta to “L’Art de Diaforé”

 1. nuria(fenix) Says:

  Bo… mirarem de poder gaudir de l’art més proper físicament i amb la manera de fer dansa.

  Projectes com aquest ,fan pensar que hi ha futur per la gen emprenedora.
  Gràcies per fer-nos partícips !!

  Namasté!
  núria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: