L’Art de Batscheva Dance Company

Aquest cap de setmana podrem gaudir de l’Art de la Batscheva Dance Company en el Mercat de les Flors amb l’espectacle Mamootot.  Una de les peces més íntimes i emocionants d’Ohad Naharin

Segons el New York Times al novembre de 2005, va descriure Mamootot, d’Ohad Naharin, com “una barreja de curiositat infantil, formalitat i erotisme”. Es tracta d’un espectacle per a nou ballarins que es mouen en un espai reduït, envoltats per un públic que es distribueix a totes quatre bandes de l’escenari.

Naharin desarma els nostres conceptes de distribució del temps, sexualitat, humor, unitat i tensió amb una exploració del moviment i dels límits. Esborra les fronteres entre l’artista i el públic, tot convidant l’espectador a experimentar una sensació d’intimitat amb els ballarins de la Batsheva Dance Company d’una manera inesperada i sense precedents: des de dins de la dansa.

Sota la direcció d’Ohad Naharin (director artístic de la companyia des de 1990) i de la coreògrafa resident Sharon Eyal, els seixanta-cinc membres de la companyia (ballarins, equip tècnic i personal d’administració) treballen guiats per una visió comuna: excel·lir en l’art i reforçar els valors humans a través de la creativitat.

Per conèixer millor la companyia, aquí teniu unes quantes imatges més.

La bellesa d’aquesta parella de ballarins, indescriptible! Quin Art!

L’Art del moviment!

Bona Dansa! 😉

Una resposta to “L’Art de Batscheva Dance Company”

 1. nuria(fenix) Says:

  El tercer vídeo : Fantastic !! !!!!!
  Seria bonic anar a gaudir aquesta original companyia.Aquesta forma de presentar l’art ,tant proper cap al public,vaig poder-lo gaudir fa anys en un
  teatre a Londres. .Podíem tocar als artistes i axis participar amb els sentiments que ells ens mostraven . Sorprenent i meravellosament proper.

  Namasté! i gràcies per compartir
  Nuria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: