L’Art de Les Slovaks Dance Collective

Sota la designació de “dansa neotradicional”, els cinc components de Les SlovaKs han desenvolupat una manera de ballar i d’interpretar basada en la seva història personal i en les referències que tenen en comú. Des que va coincidir a l’Acadèmia de Dansa de Banska Bystrica fins que es va traslladar a Brussel·les, aquest col·lectiu de ballarins ha anat teixint una xarxa de punts de referència que s’ha amplificant i fent més complexa gràcies al personal folklore de la seva amistat.

Les SlovaKs fan servir la dansa tradicional eslovaca com a font d’inspiració, no per recrear-la ni reconstruir-la, sinó per trobar i aplicar allò que és útil i enriquidor i després poder-ho oferir als espectadors.

Les SlovaKs utilitzen diverses tècniques de dansa i d’interpretació en els seus espectacles, amb una disponibilitat total sobre l’escenari que els atorga atractiu, humor i alegria per acolorir un moviment absolutament personal. Alliberats de qualsevol tipus de categorització d’estil, juguen amb la imaginació i una gran dosi de flexibilitat i esperit lúdic.

Com a ballarins han treballat en companyies tan importants com Rosas, Thomas Hauert, Sidi Larbi Cherkaoui, David Zambrano, Akram Khan, Última Vez / Wim Vandekeybus…

A Gaudir-los!

Bona dansa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: