L’Art de María Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui

1

Avui no podré ser a Girona veient aquest magnífic espectacle, perquè tinc un compromís de teatre ineludible a Barcelona. Però si no teniu res a les 19:ooh, al teatre municipal de Girona, l’art de la dansa.

María Pagés ballarina i coreògrafa de flamenc, Premi Nacional de Dansa 2002


i Sidi Larbi Cherkaoui, coreògraf i ballarí belga


 a partir de l’admiració mútua de cadascun d’ells per la feina de l’altre i des de la delicadesa, el respecte i la curiositat per explorar territoris desconeguts fins el moment, tots dos han trobat la manera de fusionar les seves disciplines, flamenc i dansa contemporània, en un espectacle únic que, gràcies a la música original de Szymon Brzoska i Rubén Lebaniegos -matisada amb ecos flamencs, clàssics i àrabs, ens evoca les seves pròpies arrels.

Així doncs, Maria Pagés i Sidi Larbi Cherkaoui, dues de les més importants figures de la dansa es reuneixen en una extraordinària col·laboració: Dunas.

Dunas està, per descomptat, inspirat en les dunes, a la sorra, els seus grans i les seves metamorfosis.

11

Des de sempre les meves trobades amb Sidi Larbi Cherkaoui han estat producte d’una harmònica i compassada destinació (…) A mi em portarà Larbi a reconèixeren aquesta ànima no només d’artista o creadora, sinó en la de la meva pròpia persona. Jo portaré a Larbi de la mà al retrobament amb les seves essències,amb les seves més genuïnes arrels, elles i altres ingredients únics configuren el seu fabulós món. Així parla Maria Pagés de la seva trobada amb el coreògraf belga Sidi Larbi Cherkaoui (Millor coreògraf de l’any 2008) per a la creació de Dunas.

Bona Dansa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: