L’Art de Bebeto Cidra

Bebeto Cidra Cia estrena espectacle

 Ritme i Figures

 

d’una trajectòria artística, retorna als orígens del coreògraf.

 

La companyia resident a Vic Bebeto Cidra Cia de Dansa estrena a Vic l’espectacle “Ritme i Figures d’una trajectòria artística”. Es representarà el  dissabte dia 6 de juny a les 21 h, i el diumenge 7 de juny a les 29 h, a l’Institut del Teatre (C/ Sant Miquel, 20 Vic)

Amb el 50è aniversari de la mort del compositor Brasiler Heitor Villa-Lobos, Bebeto Cidra crea una coreografia on retorna als seus orígens després de 30 anys d’experiència. Una peça abstracta, austera i elegant on es fusionen les cultures influents de l’artista. Un pont d’inspiració entre Rio de Janeiro i Catalunya sota la universal música d’Heitor Villa-Lobos. 

Direcció, coreografia i interpretació: Bebeto Cidra
Direcció Músical: Gilda Oswaldo
Música: Heitor Villa-LobosMúsica en directa: Gilda Oswaldo (piano), Marçal Ayats (violoncel)

Una producció de Bebeto Cidra Cia de Dansa amb el suport de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l’Ajuntament de Vic. Amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona.

 Dossier de l’espectacle (PDF)

NOTA DE PREMSA
 

La companyia de dansa Bebeto Cidra estrena l’espectacle “Ritme i Figures”

Es tracta d’un espectacle de dansa contemporània basat en la segona sonata per a violoncel i piano del Brasiler Heitor Villa-lobos.
 

“Ritme i Figures”, amb 45 minuts de durada, és un pont d’inspiració entre el Brasil natal de Bebeto cidra i els seus anys de professió a Catalunya. La peça està interpretada per Bebeto Cidra, Gilda Oswaldo (piano) i Marçal Ayats (violoncel).
 

El pròxim divendres, dia 6 de juny a les 21:00h tindrà lloc l’estrena de l’espectacle Ritme i Figures, de la Bebeto Cidra Cia. de Dansa. La peça, que es durà a terme a l’Institut del Teatre d’Osona, es podrà veure divendres 6 de juny a les 21:00 i el diumenge 7 de juny a les 19:00 h.

“Ritme i Figures” és una obra que sorgeix en motiu del 50è aniversari de la mort del compositor brasiler Heitor Villa-lobos. Bebeto Cidra fa un treball coreogràfic en el que retorna als seus orígens partint de l’experiència adquirida amb 30 anys de professió.

“Ritme i Figures” és una peça abstracta, austera i elegant on es fusionen les dues cultures influents de l’artista. Un pont d’inspiració entre Rio de Janeiro i Catalunya sota la música d’Heitor Villa-Lobos.  Amb paraules del propi Bebeto; “una pieza de lo que soy, de lo que hay dentro de mi”. 

Una producció de Bebeto Cidra Cia amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament de Vic i la col•laboració de la Diputació de Barcelona.

Un dels seus últims espectacles:

 

Deixa un comentari